Nästa veckas varor från La Ferme!
”Lokala råvaror från hela världen”

Fläskkarré från Nibble gård, färsk
Detaljstyckad svensk hjortstek, ytterlår & fransyska. Veckans pris
Färsk Fransk Bresse kyckling ca.1,8kg/st
Pyreneiskt dilamm Färska detaljer hemma
Fransk Perigord vintertryffel Melansporum, yes!
Fransk Bayonneskinka lagrad i 14 mån ca.6kg/st
Crepinette av gris
Toppkvalité samt perfekt form till kanapéer, anklever på rulle, 4,5cm i diameter /300g
Färska Majsankor Viking fågel i Munka-Ljungby
4-pack av färdig-confiterade anklår, konservburk 1,35kg
Cocos blanc, vita bönor 55kr/kg
Färsk-picklad vit minisparris, ”knackisch” i storlek 10 x 0,7cm, +25st/burk
Sparrisen är ett strålande garnityr eller i sin ensamhet till drinken!

Ostar från Hervé Mons m.fl.

Småskalig produktion av semihård getost från Ariège, södra frankrike!
Bethmale görs i normala fall av komjölk men vår Franska ostaffinör Hervé Mons får den gjord på getmjölk och affinerar den sedan själv i sin unika miljö. Osten vänds och borstas regelbundet under affineringen som tar ca. 8 veckor. Typisk orange & hård yta och en lite ”luftig” känsla inuti, en härlig blommig, sötaktig & nötig smak. Går ihop med de flesta andra ostar.
Osten är pastöriserad

Följ oss på https://www.instagram.com/lafermelandaise/

Vi ser fram emot nästa kontakt!
Lasse, Micke, Björn