Nästa veckas varor från La Ferme!

Viktig leveransinformation i mellandagarna!
Öppet torsdag & fredag 27–28/12 06:00 – 15:00!
Vi kommer att ha stora svårigheter att skicka varor med externa transportfirmor, kan vara värt att beställa till nästa vecka d.v.s. innan julhelgen för att säkerhetsställa leveranser till nyår. Gäller ej kunder i Storstockholm.

Nyår!
Nedan ett axplock på råvaror vi kommer att ha hemma:
Vintertryffel Melansporum, perfekt mogen!
Majs Kapuner Chapons ca.3kg/st
Majs anka Viking fågel, Munka ljunby ca.2,8kg/st
Färsk Duvterrine med anklever & körsbär
Bresseduva/blodduva
Ankleverkorv rå ca.100g/st av Challandeise-anka & anklever
Oxfilé Australien grain fed Royal
Kalvfilé av mellankalv (den med lite mer smak) Tyskland
Dov & Kronhjort samt övriga viltdetaljer
Anklever, färska lober, råa skivor att halstra & färdiga fina terriner
Ost & Champagne = sant! Langres, Brillat-Savarin, Morbiere mf.l.

Ostar från Hervé Mons m.fl.
Epoisses är en o-pastöriserad opressad ost som man tillverkar genom att sakta låta den ysta sig vid en låg temperatur med små kvantiteter av vassla, på franska caillé lactique (laktisk koagulering). Kanten byggs upp genom upprepade saltlakebad och följs av bad i vin eller oftast i marc (fransk variant av grappa) från Bourgogne. Är en favorit hos La Ferme och lär även ha varit Napoleon I:s favorit!1 Ca.450g/st

Fourme d`Ambert BIO
Pastöriserad blåmögelost, mild och aningens krämig ca.2kg/st

Följ oss på https://www.instagram.com/lafermelandaise/

Vi ser fram emot nästa kontakt!
Lasse, Micke, Björn